DJI MAVIC 3 скоро във Drones.bg! Вижте повече тук – дронове бг 🔥

Ето, че дългоочакванта информация за Mavic 3 вече е тук!
Подготвили сме кратко ревю придружено с видеоматериал относно новият DJI Mavic 3

Оборудван със система за избягване на препятствия от всички посоки, напълно стабилизирани камери (телефото и широкоъгълна), този звяр ще може да заснеме 5.2K видео и 20MP снимки. С под 900 грама, дронът ще има максимално полетно време 47 минути.
Основната камера на Mavic 3 ще е със сензор Micro Four Thirds (M4/3), подобен на този, който се намира в професионалната камера DJI Zenmuse X5S, предназначена за дрон Inspire 2! Вторичната камера разполага с ½-инчов сензор със 7 пъти оптично приближаване, което ще даде на дрона възможността за 28-кратно хибридно приближаване!

DJI Mavic 3 е вече във продажба от около 3 седмици, като с това вече са направени редица тестове от известни влогъри и ентусиасти, които са от първите закупили модела.

Качеството на даден продукт се вижда и разбира че е добър, когао Ви вдъхновява да бъдете креативни, да снимате, да виждате, да откривате нови места, да пътувате и да бъдете себе си.

Всички страхове, които еидн дрон пилот може да има, буквално изчезват с прясно излезлият нов модел. По-дълго време за полет, без прекъсване на видеото, без загуба на сигнала, по-добро изображение, по-добри сензори и всякакви системи правещи почти невъзможно да се разбиете. Това не е просто нов модел на dji, не просто Mavic 3, а “Вдъхновяващият” Mavic 3 (така бе наречен от мнозина), модел, който вдъхновява да отидете отвъд вашето въображение, на това което бихте могли да правите с този дрон. Като освен това и много се доближава по професионалните качества на моделите dji Inspire.

Самото управление на дрона при полет е доста сходно с това на предните модели на dji дроновете, както и мобилното приложение.

Във всичките тестове които са проведени с този дрон се доказа, че качеството на изображението е просто брутално, за класа си и ценовия диапазон.

Това са някои от топ качествата, които Mavic 3 предлага:

  1. Камера изработена от Hasselbladсъс Micro 4/3 сензор – страхотно представяне при ниска светлина и превъзхождащо качество на изображенията.
  2. Възможност да снимате в ProRess 422 HQ 5.1K
  3. Възможност за 1TB SS
  4. Видеозапис в 5.5K P резолюция
  5. Slow Mo
  6. APAS 5.0 – в комбинация със 360 сензорна система и да искате няма да счупите дрона.
  7. Active Track 5.0 – вече не само проследява хора, но и обекти, като например автомобил плюс запис.
  8. Hasselblad collor – за по-натурални истински и по-меки цветове
  9. Omnidirectional obstacle sensing – сензорна система която ще предпази дрона от сблъсъци, но на ново ниво
  10. Удължено време за полет до 47 минути
  11. O3+ Transmission – за непрекъснат видеопоток и връзка с дрона
  12. Бленди приставки за камерата и други…

Включени във текущия фърмуеър – 4k 120P, d-log, prores, apas 5.0, а в по-късен ъпдейт ще бъдат включени новостите в проследяващата система, hyper laps, master shots, quick transfer, quick shots и някои други.

Новостите са много, но едно от най-големтие подобрения е в системата за сигурност на дрона. Просто е уникална, почти е невъзможно да разбиете дрона с новите сензори и софтуерни ъпгрейди.

Полетното време е с 10 минути повече от mavic 2, въпреки че офоциално обявеното е 47 минути, но реално са около 38-40, зависи от условията за полет. И все пак това е доста добро постижение в света на дроновете от този клас, възможностите се увеличават и определено си е в плюс, за сравнение, Mavic 2 издържа около 20-25 минути.

Едно отнещата, които са проблем при повечето дронове е загубата на сигнал и видео, тук вече е на друго ниво. Подобрената система O3+ Transmission тук вече наистина работи така както обещаваха от DJI.

Всички DJI mavic модели от серия 3 са под 900 грама, Mavic 3 Standart е 895 грама, а Cine версията 899 грама. dji са се справили добре за да запазят тегло на новия модел под 900 грама, което ще е в плюс за новите Европейски регулации, които скоро ще бъдат приети за контрол на подобни летатерлни средства

Моделът се приближава вече абсолютно до професионално ниво с достъпна цена за обикновения потребител, който иска да се докосне до по-високи нива и да се доближи доста до професионалното ниво. Наистина няма какво повече да се иска от един такъв дрон, е има известни неща за подобряване и забележки, като например

Сравнение на Mavic 2 и Mavic 3 с пълни спецификации тук – https://dronedj.com/2021/11/04/dji-mavic-3-vs-mavic-2-pro-spec-sheet/

Подробно ревю на английски можете да разгледате в линка по-долу, като ще видите и Combo пакета на Mavic 3

Разгледайте и това видео, тест на Mavic 3 по време на силен вятър. Разбира се не препоръчваме да си правите такива експерименти, но.. да си знаете че го може. Вижте и уникалната стабилност въпреки силният вятър с висока скорост.

DJI, Hubsan, Syma или друг модел нашият Сервиз за дронове е на линия за вас винаги! Позвънете на 0876 996 167 Сервиз на дронове ремонт

Drones.bg – Онлайн магазинът за дронове на България – Продажба на професионални дронове, любителски дронове, рейсинг дронове, детски дронове, електроника, камери, екшън камери, GoPro, DJI и други.
Заповядайте сега и се доверете на качеството, за което получавате и гаранция!

За всички “дронаджии” направихме и първият български форум за дронове – https://forum.drones.bg

drones.bg, магазин за дронове, сервиз дронове, дрон, дронове, рейснинг дрон, drones bg, състезателен дрон, рейсинг дронове, части дрон, ремонт на дрон, камера за дрон, квадрокоптер, квадрокоптери, дрон с камера, dji дрон, dji dron, Dji, Autel дрон, Hubsan дрон, Xiaomi дрон, 3DR Robotics дрон, BetaFPV дрон, iFlight дрон, Yuneec дрон, Syma дрон, Eachine дрон, JJRC дрон, Visuo дрон, Parrot дрон, професионален дрон, евтин дрон, професионални дронове, детски дрон, детски дронове, нови дронове, продажба дрон, онлайн магазин дронове, търси дрон, продава дрон, цена дрон, услуги дрон, сервиз дрон, дрон цена