1 потребител е бил тук

Работно време

 • Понеделник 09:00 - 18:00
 • Вторник 09:00 - 18:00
 • Сряда 09:00 - 18:00
 • Четвъртък 09:00 - 18:00
 • Петък 09:00 - 18:00
 • Събота 10:00 - 14:00
 • Неделя ЗАТВОРЕНО

Последни снимки

Последни анкети

За сравнение
1 харесване

Sunguard

ul. "Stefan Stambolov" 51-Б, 2700 Blagoevgrad, Bulgaria   Упътване до адреса

Преглед

  Фирма Сънгард ООД е създадена през 2006 година в град Благоевград с основна сфера на дейност изработка, доставка и монтаж на алуминиева и PVC дограма. Фирмата предлага и всички видове вътрешни и външни щори, гаражни врати, задвижвания за гаражни и портални врати, охранителни ролетки, сенници, интериорни врати, мрежи против насекоми. Фирмата е представител на Hormann за югозападна България.

  

Категория
 • Строителство » Щори, дограма, врати
Персонал
5
Създатели
Адрес
 • гр. Благоевград ул. "Стефан Стамболов" 51Б Благоевград, Благоевград България 2700
  ul. "Stefan Stambolov" 51-Б, 2700 Blagoevgrad, Bulgaria
Допълнителна информация
 • ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

  ВИСОКО КАЧЕСТВО, КРАТКИ СРОКОВЕ, ПРЕЦИЗЕН МОНТАЖ

  При нас ще намерите AL и PVC дограма, всички видове вътрешни и външни щори, сенници, гаражни врати, интериорни врати


   • Щори

    Вътрешните и външните щорите са допълнение към Вашите прозорци, което им придава функционална цялост. Щорите помагат за постигане на интересен и нетрадиционен дизайн, който същевременно да е функционален и практичен.

    Още


   • Гаражни врати

    Предлаганите от нас гаражни врати и охранителни ролетки са подходящи за всяка монтажна ситуация, предлагат по-широк отвор за преминаване, отлична топлоизолация и функционалност за затваряне и защита на гаражи, офиси, магазини...

    Още 


   • Дограма

    За красива фасада и комфортен климат прозорците и вратите са един от най-важния елемент в съвременното строителство. Със своето разнообразие от форми, цветове и пропорции, те създават стила на всеки дом.

     

    Още

Описание

  Сънгард ООД извършва всички дейности при продажбата на алуминиева и PVC дограма. При нас ще получите професионално консултиране, доставка, монтаж и демонтаж, гаранционен и след гаранционен сервиз. Работим със световни марки производители на профили и аксесоари за алуминиева и PVC дограма. Клиентите ни се възползват от нашите услугите при избора на дограма както за битови и бизнес помещения, така и за обществени и търговски сгради. Удовлетвореността на клиента от покупката е наша най-важна цел. Екипът на Сънгард ООД има за цел клиентът да остане доволен от направения избор. Нашите консултанти и монтажници при необходимост ще Ви посетят на място, за да отговорят на въпросите Ви и да съдействат за вземане на правилните решение при избора на дограма, щори, гаражни врати, сенници. Осигуряваме безплатна доставка на избраните продукти, до дома на клиента в гр. Благоевград и близките населени места, в най-кратки срокове. Разполагаме със специализиран транспорт, гарантиращ правилно и безопасно транспортиране на Вашите нови врати и прозорци. Сънгард ООД е лоялен и коректен партньор, изпълняващ поетите към Вас задължения, спазвайки предварително уговорените параметри и срокове. 

 Избирайки фирма Сънгард ООД Вие си гарантирате високо качество, кратки срокове, прецизен монтаж.  

   Заповядайте в нашия офис на улица "Стефан Стамболов" 51/Б всеки делничен ден от 09:00 до 18:00 часа и в събота от 10:00 до 14:00 часа. Ще може да видите мостри на всички предлагани от нас продукти. Консултантите ни ще Ви демонстрират начина на работа, ще Ви обяснят предимствата и ще Ви насочат към най-подходящите параметри на търсените от Вас продукти. Ако нямате достатъчно време да ни посетите, може да се свържете с нас по телефон, skype, чрез нашият онлайн чат или да ни намерите във фейсбук. През формата за безплатна оферта може да ни изпратите запитване по зададени от Вас параметри. Ние ще Ви изготвим индивидуална оферта в най-кратък срок.