Представено от

Потребители: 0 фен(а)

Споделяния ?

0

Кликвания ?

0

Трафик ?

0%

Етикети

Отмора Видяно 1 013 пъти Oct 26, 2015
Подготовка на рожден ден

Подготовката на един празник си е цяло изпитание. За да се направи както трябва е добре да знаем с какво точно се захващаме.Преди да започнем е желателно да си изградим ясен и точин план и да го следваме. Когато искаме да изненадаме някой за рожденният му ден трябва да сме сигурни , че го познаваме добре, за да може да направим партито както трябва. В противен случай рискуваме да си навлечем неприятности и да провалим един прекрасен ден от живота на нашият приятел. 

За се подсигурим в името на доброто изкарване на един рожден ден , трябва да се съобразим с няколко прости правила:

  1. 1.Не е желателно за това събитие да разбират всички навлеци, които идват само заради безплатната пиячки и готините мацки.
  2. 2.Алкохолните запаси винаги трябва да са добре попълнени, задължително е да имат резерви и тези резерви да имат резерви.
  3. 3.Никога, ама абсолютно никога не канете бивши гаджета.Обричате вичко на пълен провал.
  4. 4.Дръжте хората, които са на възраст +-10 години на достатъчно безопастно разстояние , за да може да не се ангажирате с техните глупости.
  5. 5.По възможност пиянските свади и караници трябва да се премахват още в самото им начало, няма нищо по-неприятно от свада на рожден ден.

Всеки има различна гледна точка за това как би искал да прекара този ден. Независимо дали успеете да зарадвате човека, за който организирате празника той трябва да е незабравим. 

 


Етикети: #забавление  #шеги